23.7 C
Banja Luka

Izgleda članstvu jasno da brod zvani SNSD tone?

Izgleda da su članovi SNSD-a primjetili da brod tone i da je posebno izraženo u Banjaluci.

U Gradskom odboru SNSD-a je opšti haos, kažu imaju četiri struje i svako vodi svoju politiku.

Kako prenosi portal Banjaluka-24.com, njihovi sagovornici kažu da ovo nema više veze sa socijademokratijom, već naprotiv SNSD se pretvorio u tajkunsku stranku koju vode, kako tvrde, nepoznati istetetovirani mladići sa zlatnim lancima i sa skupocjenim automobilima sa zatamnjenim staklima.

„Strah me je bio na jednom od sastanaka kada sam vidio ko vodi sve poslove u organizaciji stranke“, rekao je taj sagovornik pomenutom portalu, koji pripada, kako tvrde, struji oko Nebojše Radmanovića.

Radi se na reviziji članstva stranke, gdje se od članova traži da dođu u prostorije da se fotografiše, preko 10 000 članova je odbilo da im se pristupnica dostavi na kućnu adresu gdje je nastupila prava panika. Prema pisanju portala, članovi SNSD-a dobijaju SMS poruke u kojima ih ovbavještavaju o aktivnosti revizije članstva koja se radi u toj stranci širom Republike Srpske.

Portal Banjaluka-24. com je objavio i sadrđaj jedne takve poruke:

“Pozdrav!

Provjerom evidencije u Gradskom odboru Snsd-a Vi ste clan te stranke. Ja sam predsjednik MO Centar. Duzan sam da sprovedem reviziju clanstva, da li ste i dalje clan Snsd-a, ako ste saglasni da ostanete i dalje clan morate popuniti ponovo pristupnicu i otici se uslikati kada vas prozovu iz Gradskog odbora. Tu pristupnicu cu donijeti ja licno do Vas da je popunite, a za slikanje moracete otici u GO Banja luka da vas uslikaju i odrade clansku kartu novu kada Vas pozovu!

Unaprijed hvala! Predsjednik MO Centar”

Izgleda da su članovi SNSD-a primjetili da brod tone i da se većina članova u najvećem gradu Srpske spašava.

Biće zanimljivo gledati raspad te stranke, zaključuje pomenuti portal.

(BN)

NAJNOVIJE VIJESTI:

Najčitanije vijesti:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here