Naslovna Izdvajamo „Gepekovanje“: Da li je dovoljno samo otpustiti vozača?!

„Gepekovanje“: Da li je dovoljno samo otpustiti vozača?!

0

– Da li je dovoljno samo otpustiti vozača, a ne pozvati da se slučaj „gepekovanja“ mladića u Gradišci ispita do kraja? – upitao je predsjednik Mladih SDS.

– Da li je dovoljno samo otpustiti vozača, a ne pozvati da se slučaj „gepekovanja“ mladića u Gradišci ispita do kraja? Neispitivanje bi značilo i saučešće nadležnih, jer je u interesu svih građana Gradiške da se pronađe nalogodavac otmice i premlaćivanja, jer čisto sumnjamo da bi se tek tako desio ovakav nesvakidašnji slučaj – rekao je Zoran Vekić, predsjednik Mladih SDS reagujući na „gepekovanje“  mladića u Gradiški od  strane vozača potpredsjednika Narodne skupštine RS Denisa Šulića.

„Ne mislim da je Denis naručilac, ni najmanje, ali u svrhu istine, morao bi iskoristiti svoj uticaj da se slučaj rasvijetli do kraja. Zbog čega se reaguje tek nakon pisanja pojedinaca kad se znalo da se počinilac i ranije nije ponašao u skladu sa normalnim normama ponašanja?“ – sugerisao je Vekić.

Vekić je naglasio da ga kao mladog čovjeka i odbornika u Skupštini grada Gradiška koji je, prije svega dobio podršku mladih ljudi, zanima da svi građani budu bezbjedni u svom gradu te da se stane u kraj bahatom ponašanju pojedinih članova SNSD u Gradišci.

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: