Naslovna Najnovije Zapaljeno vozilo sinu Radovana Vukovića

Zapaljeno vozilo sinu Radovana Vukovića

0

Jedan Radovanov sin je policijski inspektor a drugi šef Odsjeka za suzbijanje krikumčarenja u Upravi za indirektno oporezivanje BiH, pa je trebinjska policija na nogama, jer je uništeno vozilo njihovog kolege. Motivi podmetanja požara za sada nisu poznati.

Paljenje automobila u Trebinju je postalo učestalo, gotovo svaki mjesec bar jedan automobil nestane u požaru, a javnost je uznemirena jer ne mogu da se otkriju i procesuiraju piromani i počinioci ovih teških krivičnih djela.

Prije par mjeseci policija je imala pojačano djelovanje, sve ključne raskrsnice su bile pod kontrolom policije a patrole su kružile gradom, pa su se piromani bili primirili, ali su ponovo od ljeta počela paljenja vozila.

Na meti su bili i političari, pa je između ostalog zapaljeno vozilo i Milutinu Mastiloviću, odborniku SNSD-u i rukovodiocu u Elektroprivredi Republike Srpske, koji ima svoje solarne elektane, a zanimljivo da je mene bio optužio da sam odgovoran za paljenje jer sam pisao o njegovim zloupotrebama i sukobu interesa.

 

Ostaje da se vidi da li će policija otkriti ko su trebinjski piromani, i riješiti krivična djela koja uznemiravaju javnost.

 

Nebojša Vukanović

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: