17.7 C
Banja Luka

„I knjižica ‘ladi“: Tviteraši brutalno ismijavaju Milicu Zavetnicu zbog ventilatora u porodilištu – pridružila im se i Konstrakta FOTO

Nakon što se ministrica za brigu o porodici i demografiji, Milica Đurđević Stamenkovski, pohvalila da je donirala ventilatore Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra, pokrenula je lavinu viralnih tvitova u kojima joj se korisnici mreže X, nekadašnjeg Tvitera, brutalno ismijavaju, a šale je krenula da zbija i Konstrakta.

Naša predstavnica na Evroviziji, Ana Đurić Konstrakta, podijelila je jedan od viralnih tvitova na svom Instagram profilu.


Jedan korisnik društvene mreže X je, prateći trend objavljivanja mimova na račun Milice Zavetnice, objavio sliku iznad koje je napisao da je Milica Đurđević Stamenkovski donirala zdravstvenu knjižicu Konstrakti – praveći aluziju na njenu pjesmu „In corpore sano“ u kojoj pjeva o tome da nema zdravstvenu knjižicu, a kojom nas je predstavljala na Evroviziji 2022. godine u Italiji.

Konstrakta je ovu fotografiju podijelila na svom Instagramu i kroz šalu dodala – „I knjižica ‘ladi“.

Nekoliko dana nakon što je procurila informacija da u Narodnom frontu, usred vrelog talasa, bebe, porodilje i osoblje pokušavaju da se rashlade ventilatorima dok temperatura raste do plus 40 stepeni, ministrica za brigu o porodici i demografiji, Milica Đurđević Stamenkovski, pohvalila se donacijom istih.

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju ventilatora koje je donirala Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra.

Ministarka je istakla da su rashladne uređaje donirale društveno odgovorne kompanije.

„Prethodnih dana nismo pisali saopštenja, nismo se pojavljivali na televiziji, nismo se bavili populizmom, već smo se trudili da riješimo problem koji je nastao zbog ekstremnih temperatura“, napisala je Stamenkovski.


Milicu Zavetnicu žestoko je prozvao i glumac Sergej Trifunović, prenosi Nova S.

NAJNOVIJE VIJESTI:

Najčitanije vijesti:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here