21.7 C
Banja Luka

Davor izrekao teške optužbe na račun vrha Srpske

– Ako država BiH postoji, neka pokaže da je jača od entiteta Republike Srpske i Federacije i riješi ova dva ubistva, Davida i Dženana!Mog sina su ubili Dragan Lukač, Željka Cvijanović, Darko Ćulum, Darko Ilić, Đorđe Rađen, Milorad Dodik, Borković, Kremenović, Karanović, Lepir, Vrećo, Bajić, Kostrešević, Kojdić, Marjanac, Bošnjak- rekao je Davidov otac Davor Dragičević.

On je kazao da odustajanje nije opcija!

„Nećemo biti slobodni dok sve ubice ne budu procesuirane! Borba ide do kraja! Završiće se borba kad tad! Pozivam vrh MUP RS-a, i vrh Tužilaštva na sučeljavanje! Ako se ne odazovu smatraću da su sigurno ubice mog sina Davida! Neka Dodik i Cvijanović potvrde ono što su tvrdili od prvog dana na press konferenciji! Na svakom papiru MUP-a i Tužilaštva stoje potpis i pečat! Svaki papir je dokaz da su upetljani na organizovano ubistvo mog djeteta, i da kriju dokaze“, rekao je Davor Dragičević.

Dijete su mi, navodi on, nazivali narkomanom, lopovom i samoubicom!

„Nikad se nisu izvinili! Za sve imam dokaze! Štite ubice! Istraga će dati svoje rezultate! Niste vjerovali Murizu Memiću, vjerujete li mu sad?! Tužilaštvo sada radi svoj posao! Lukač je zločinac, za sve postoje dokazi! Imaju sve dokaze i o jednom i drugom slučaju, čeka se sudski proces“, kazao je on, dodajući da je „politika umješana i drži šapu“.

„Čim je Tegeltija otišao iz VSTV-a napravljen napredak u slučaju Memić! Dodik i Lukač sve koče! Lukač ima oružanu silu, jači je od Dodika! Montiraju sudske procese, a nikakva istraga se ne vodi! Vjerujem Ifetu Feragetu i dokazima koje posjedujemo! Gdje mi je dijete bilo šest dana i šest noći? Bio je živ, nikad sebi neću oprostiti što ga nisam spasio“, kazao je Davidov otac.

On dalje navodi:

– Dijete je zadavljeno! Ključni dokazi su bacanje Davidovog donjeg veša! Otkud u Davidovom telefonu slike kuće Đorđa Rađena u ulici Velibora Janjetovića 11, ako smo utvrdili da pljačke nije bilo, odakle predmeti iz te kuće?! Naša borba je čista i ide bez kompromisa! Nema nikakvog kompromisa s ubicama! Nadam se da Gordana Tadić ima moć! Darko Ćulum i Darko Ilić rekli da se drugi i prvi nalaz potpuno poklapaju, a to je moj i Suzanin nalaz, a ne poklapaju se u masu bitnih stvari!

On tvrdi da će Tužilaštvo BiH imati dovoljno dokaza da pokrene istragu za organizovani kriminal!

„Muriz i ja ništa nismo slagali Feragetu! Rekao sam Dodiku da je seoska varalica! Misli da mu ne može niko ništa, ali može! Načeo sam ga i dovršit ću i njega i sve one koji su mi ubili sina! Hoću pravdu za svoje dijete“, kazao je Davor Dragičević.

On je rekao da mu je Slaviša Krunić pomogao da dođe do određenih snimaka.

„Ako ne zaustavimo, sve će nas pobiti! Pružite meni i Murizu podršku, ovo je borba za bolje sutra, za sigurnost naše djece“, kazao je Dragičević.

(BN)

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here