Naslovna Dnevni horoskop za 05.01.2022.

Dnevni horoskop za 05.01.2022.

Ribe

Ribe – Dnevni horoskop

Nešto će ometati skladne odnose u vašoj vezi ili porodici. Partner ili simpatija mogli bi se osjećati umorno, imati zdravstvenih ili porodičnih problema. Nećete imati volju da forsirate stvari, a to će biti i najbolje za vaše interese. Osjećaj nezadovoljstva liječićete radeći kućne poslove ili baveći se hobijima.

 

Jarac

Jarac – Dnevni horoskop

Uspješno ćete podmirivati novčane obaveze, ali pripremite se na porast troškova. Unutar kuće moguće su promjene vezane za ukućane ili stambeni prostor – možda planirate selidbu, gradnju ili adaptaciju. U ljubavi ćete biti preduzetniji pa će slobodni tražiti priliku kako bi se približili simpatiji. To bi vam moglo uspjeti.

 

Vodolija

Vodolija – Dnevni horoskop

Vaš lični i dvosmisleni smisao za humor, komunikacijske vještine i takt u odnosima s drugima biće zaslužni za uspjeh u društvu. Na zabavama i večerama druge ćete uveseljavati. Moguće je novo poznanstvo, ljubavni susret ili poziv osobe u koju ste zaljubljeni.

 

Škorpija

Škorpija – Dnevni horoskop

Nećete se lako prilagođavati kućnom ritmu pa ćete ukućane zamarati prigovaranjima. Mlađi će se boriti za slobodu za koju misle da im pripada. One u braku neće mimoići bračni nemiri. Partner bi se mogao protiviti vašim odlukama ili željama. Prigovaraće vam zbog pretjeranog idealizma ili sklonosti izbjegavanju obaveza.

 

Strelac

Strelac – Dnevni horoskop

Zabavljaćete se prepričavajući prijateljima svoje planove i tražiti njihovo mišljenje. Bićete dobro raspoloženi i težiti društvu zabavnih ljudi. Partnerova pomoć u rješavanju kućnih obaveza pomoći će da imate više vremena jedno za drugo. Samci bi se mogli naći u blizini osobe koja im se sviđa, ali neće imati hrabrosti napraviti korak ka zbližavanju.

 

Devica

Devica – Dnevni horoskop

Vrijeme provedeno u četiri kućna zida provodićete u čišćenju i kućnim poslovima. Sve ono što nisu stigli odraditi članovi porodice, pašće na vaša leđa. Imaćete jak osjećaj težine života i misliti kako bi bilo najbolje negdje pobjeći i od svega se odmoriti. Nećete pogriješiti ako dan posvetite sebi i svojim zadovoljstvima.

 

Vaga

Vaga – Dnevni horoskop

Primijetićete da se pogledi drugih zadržavaju na vama pa je dan kao stvoren za osvajanje. Ostavićete snažan utisak na simpatiju. Sviđaće vam se osjećaj da kontrolišete situaciju i da je vaš uticaj na nju velik. Neko će vam povjeriti svoj problem ili tajnu, a vi ćete uraditi sve što je u vašoj moći da mu pomognete.

 

LavLav – Dnevni horoskop

Posvetite koji trenutak sebi i razmislite šta stvarno želite. Ne trudite se da po svaku cijenu zadovoljite očekivanja drugih. Zbog istaknute ljubomore i nepovjerenja, u ljubavnom odnosu moglo bi doći do porasta međusobnih optužbi. Ako vam je partner nagle prirode, biće bolje da ne “tražite” svađu.

 

Rak

Rak – Dnevni horoskop

Imaćete utisak da sve svoje male radosti i zadovoljstva morate podrediti zahtjevima ukućana. Ne dopustite da do te mjere upravljaju vašim životom. Neke pripadnike znaka mučiće zdravstveni problemi pa će planirati odlazak kod doktora. Možda previše radite i ne nalazite vremena za kvalitetan odmor.

 

Blizanci

Blizanci – Dnevni horoskop

Ljubavna dešavanja će se odvijati u skladu s vašim željama. Partner će nepogrešivo prepoznavati vaše potrebe i želje. Ako vam predstoji kraća razdvojenost s partnerom, nećete previše tugovati. Biće vam dovoljno da se čujete telefonom, a ostatak slobodnog vremena posvetite sebi. Mlađi će se odlično provesti u većem društvu.

 

Bik

Bik – Dnevni horoskop

Moraćete više vremena i strpljenja odvojiti za razgovor s bližnjima ili otklanjanje verbalnih nejasnoća. Ljubavnim vezama nedostajaće nježnosti i bliskosti. Od partnera ćete tražiti svu pažnju i prigovarati mu da vas zanemaruje. Očekuju vas manje neugodnosti i svađe sa vašim bližnjima. Teško ćete podnijeti njihove kritike.

 

Ovan

Ovan – Dnevni horoskop

Dan će vam ispuniti zanimljivi susreti i prijatni razgovori, a vašem oštrom oku ništa neće promaknuti. Odlično ćete procjenjivati tuđe namjere. Intuicija će vam biti pojačana. Prepustite joj se s povjerenjem, čak iako vam glas razuma bude govorio suprotno. Prepustite se u potpunosti naletu uzbuđenja na emotivnom planu.

(Vijesti Srpske)