Naslovna Izdvajamo „MG Mindu“ milion KM za održavanje signalizacije u Banjaluci

„MG Mindu“ milion KM za održavanje signalizacije u Banjaluci

0

„MG Mind“, u vlasništvu Mladena Milanovića Kaje, izabran je kao najpovoljniji od tri ponuđača čije su ponude bile prihvatljive.

– Grad Banjaluka će u naredne četiri godine poduzeću „MG Mind“ iz Mrkonjić Grada platiti 1,1 milion maraka za održavanje saobraćajne signalizacije.

Kako je navedeno u obavještenju o nabavci, okvirni sporazum bi trebao biti zaključen na četiri godine, a „MG Mind“ će imati obavezu da održava horizontalnu saobraćajnu signalizaciju na ulicama i lokalnim putevima na području Banjaluke.

Osim mrkonjićkog poduzeća, prihvatljive su bile i ponude poduzeća „Delić Signalizacije“ iz Bihaća, i grupe ponuđača koje su činili „Fortis grupa“ i „Kozaraputev“ iz Banjaluke.

Gradska komisija za javnu nabavku je na dan otvaranja ponude konstatovala da je „MG Mind“ ponudio održavanje saobraćajne signalizacije za 1.399.905 KM, „Delić signalizacija“ za 1.399.998 maraka, „Kozaraputevi“ su tražili 1.399.846 KM, dok je najjeftinija bila ponuda firme „GREEN TEAM GROUP“ iz Banjaluke koja je tražila 1.392.300 KM, ali je grad ocijenjen neprihvatljivom.

Nakon e-aukcije najjeftinija je bila ponuda poduzeća „MG Mind“ i iznosila je 1.015.000 KM, te su time od „Kozaraputeva“ ponudili da ovaj posao odrade za 1.020.000 KM bude jeftiniji samo 5.000 KM.

(Capital.ba) Foto: Grad Banjaluka 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube