Naslovna Najnovije Nije Milanović samo Dodikov prijatelj i načelnik Broda se družio s njim...

Nije Milanović samo Dodikov prijatelj i načelnik Broda se družio s njim i njegovim okruženjem

0

Načelnik općine Brod Zoran Vidić iz SDS-a ugostio je danas hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića u brodskom zaseoku Močila, dan uoči obilježavanja 31 godine od zločina nad srpskim civilima u Sijekovcu koji su počinile regularne naoružane snage Hrvatske i paravojne muslimansko-hrvatske jedinice iz BiH.

Vidić je dva sata razgovarao s Milanovićem u zaseoku Močila i to samo 500 metara od kuće Milje Zečević iz Sijekovca, kojoj su 26. ožujka 1992. godine na kućnom pragu ubijeni sinovi Milan, Vaso, Petar i suprug Jovan.

Milanović je danas boravio u Derventi na okupljanju pripadnika 103. brigade Hrvatskog obrambenog vijeća koju je odlikovao, što je naišlo na brojne osude u Republici Srpskoj, a SDS i PDP su za sve optužili vlast Republike Srpske.

O sastanku načelnika Broda i hrvatskog predsjednika u blizini kuće majke heroja i mjesta srpskog pokolja iz SDS-a i PDP-a za sada se nisu oglasili.

U Sijekovcu će sutra biti obilježeno 31 godinu od zločina nad srpskim civilima u ovom selu koje su počinile naoružane snage iz Hrvatske i paravojne muslimansko-hrvatske jedinice iz BiH.

(Srna) Foto: Srna 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube