Naslovna Uncategorized Partizanu ponuđena šest fudbalera Juventusa

Partizanu ponuđena šest fudbalera Juventusa

Boje iste, a uskoro možda i još čvršća veza Partizana i Juventusa. Kako pišu Večernje novosti, čiji glavni i odgovorni urednik Milorad Vučelić obavlja i funkciju predsjednika beogradskih crno-belih, Partizan bi ovog ljeta mogao da dobije čak šestoricu fudbalera torinske Stare dame. Istina, njenog mladog tima, koji se takmiči u Primaveri.

Kako navode Novosti, to je predlog glavnog Juventusovog skauta za Balkan, koji je ovih dana posjetio klub iz Humske i navodno uvideo da bi Partizan mogao da bude idealna sredina za razigravanje Juventusovih junoša.

Odmah je Partizanovom stručnom štabu uručio snimke i biografije šestorice ponuđenih igrača, pa sada ostaje da se vidi da li će crno-beli za nekog zaista i biti zainteresovani.

S obzirom da je Partizan neočekivano ostao bez zarade od prodaje Takuma Asana – možda će nekad i dobiti pare od tužbe, ali to neće biti ovog ljeta – moraće u Humskoj da se dovijaju ne bi li sastavili kvalitetan sastav za narednu sezonu. Juventusova računica je jasna. Mladi igrači bi se razvijali u klubu koji je samo u poslednjih nekoliko sezona lansirao Filipa Stevanovića (Mančester Siti), Strahinju Pavlovića (Monako), pa tandem Fjorentine Dušana Vlahovića, Nikolu Milenkovića…