Naslovna Najnovije Vučić: Srbija će 5. marta imati 2,6 miliona vakcina

Vučić: Srbija će 5. marta imati 2,6 miliona vakcina

0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će Srbija 5. marta imati 2,6 miliona vakcina, po čemu će ova zemlja imati najviše vakcina proporcionalno broju stanovnika posle Izraela i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Poručio je svojim političkim protivnicima da ako su nezadovoljni takvom Srbije da podrže “šoping u Trstu” i tako riješe sve probleme.

Predsjednik je tako odgovorio na pitanje novinara kako komentariše to što Dragan Ðilas iz Trsta tvituje kako je Vučić “dokazana kukavica”, a Vuk Jeremić prijeti svima koji podržavaju SNS.

“Što se tiče naših poltičkih protivnika ovde su naša braća sa KiM i u pravu ste, ja sam kukavica jer sam sa svojm narodom sa KiM, a strašno su hrabri oni koji sada troše naše pare u inostranstvu i provode se po turističkim destinacijama”, kazao je Vučić.

Dodaje da su ti isti koji su danas otišli u šoping govorili kako su nam obezbijedili vakcine.

“Samo da kažem da još nijedna vakcina iz programa koji smo mi obezbiujedili, a na koji su se oni pozivali još nije stigla, a mi ćemo za sedam dana, to jest 5. marta imati 2,6 miliona vakcina u Srbiji, više nego bilo koja zemlja u svijetu proporcionalno broju stanovnika neračunajući Izrael i UAE. Ako je neko nezadovoljan takvom Srbijom nemam ništa protiv, neka podrže šoping u Trstu, time će da riješe sve probleme”, rekao je Vučić.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube