17.7 C
Banja Luka

Knežević ugostio “Daru iz Jasenovca”: Hvala joj što je zvijezdom svoje dječije duše razgrnula mrak ćutanja i zaborava o tragediji našeg naroda!

Demokratska narodna partija i njen predsjednik Milan Knežević imali su čast da danas ugoste Biljanu Čekić, mladu glumačku zvijezdu iz sela Sreflije kod Kozarske Dubice koja je ostvarila veliki uspjeh svojom ulogom u filmu Dara iz Jasenovca i scenaristkinju filma Natašu Drakulić – saopšteno je iz DNP-a.

”Mlada Biljana bi ne samo svojom filmskom ulogom, već i svojim dosadašnjim načinom života, trebalo da bude putokaz za sve mlade ljude u Crnoj Gori, i dokaz da treba vjerovati u svoje snove, njegovati tradicionalne vrijednosti i čuvati od zaborava našu stradalničku, ali i herojsku istoriju.

Mlada Biljana Čekić je bez sumnje budućnost naše kinematografije i Demokratska narodna partija joj želi pregršt izuzetnih uloga u budućnosti i uspješnu glumačku karijeru”, kazao je Knežević.

Takođe Knežević je na svom Twitter profilu napisao da je “Dara iz Jasenovca” najdraži gost kog je ikad dočekao.

“Hvala joj što je zvijezdom svoje dječije duše razgrnula mrak ćutanja i zaborava o tragediji našeg naroda”, napisao je Knežević.

NAJNOVIJE VIJESTI:

Najčitanije vijesti:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here