Naslovna Najnovije Policijo Srpske, gdje je pravda za Davida Dragičevića?!

Policijo Srpske, gdje je pravda za Davida Dragičevića?!

0

– Žao nam je što se u policiji nije pojavio neko ko će reagovati na nezakonite postupke svojih kolega, kada je riječ o nestanku i pronalasku tijela Davida Dragičevića. Hoćemo da vam poželimo da vam se nikada više ne ponove Dragan Lukač, Darko Ilić, Darko Ćulum, Željko Spasojević, Siniša Kostrešević i slični – navodi se u otvorenom pismu Udruženja “Put pravde” upućenom Ministarstvu unutrašnjih poslova RS povodom Dana policije Republike Srpske.

Udruženje građana “Put Pravde” iz Banjaluke”, koje su osnovali aktivisti grupe „Pravda za Davida“ čestitalo je Dan policije pripadnicima MUP-a Srpske koji su, kako navode u saopštenju, u najtežim trenucima pokazali da je borba protiv kriminala moguća i uspješna jedino ako nije u vlastitim redovima.

– Izražavamo žaljenje zbog nemogućnosti poštenih pripadnika policije da se izbore sa koruptivnim i nezakonitim postupcima svojih kolega koji su svojim činjenjem ili nečinjenjem nanijeli nemjerljivu štetu ugledu i časti policiji Republike Srpske – saopštilo je Udruženje “Put Pravde”.

Aktivisti „Puta Pravde“ poručuju da im je žao što se u policiji nije pojavio neko ko će reagovati na nezakonite i nelegitimne postupke svojih kolega, kada je riječ o nestanku i pronalasku tijela Davida Dragičevića, kompromitovanju dokaza, nelogičnih i nejasnih izjava o samom slučaju.

– Hoćemo da vam poželimo da vam se nikada više ne ponove Dragan Lukač, Darko Ilić, Darko Ćulum, Željko Spasojević, Siniša Kostrešević i slični”, navodi se u saopštenju Udruženja “Put pravde”.

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: