12.7 C
Banja Luka

Stanivuković: Dolazim sa narodom, srušit ćemo Kajak

“Došao sam na posao, drugi odbornici nisu, a ja kao poslodavac neću plaćati neradnike”, rekao je ovo gradonačelnik Draško Stanivuković na pres konferenciji nakon što se odbornici skupštinske većine nisu pojavili na zasjedanju.

“Po prvi put skupštinska većina opstruiše samu sebe, oni kažu da osjećaju pritisak, šta su oni male cice mace koje trebam tetošiti. Tu su da glasaju ili ne i dodaju šta im smeta, ali ne i da ne dođu na sjednicu. Šta to sad znači, da svi radnici koji osjećaju pritisak ne trebaju doći na posao jer ne rade ono što im je zadatak”, naveo je Stanivuković.

Dodao je da Banjalučani i Banjaluka gube vrijeme ovim.

“Skupštinu odbijaju jer osjećaju pritisak, to nije Skupština koja je dostojna ovog grada. Ne dozvoljavam da bilo ko ucjenjuje gradonačelnika i građane, zato pozivam jedan dan sve saborce na Trg Krajine na protest. Hoćemo da damo svoj glas protiv ovog. Danas, sutra i prekosutra imaću konsultacije sa političkim saborcima. Ovo je vrijeme da opozicija pokaže jedinstvo”, zaključio je Stanivuković.

Istakao je da će u narednom preriodu precizirati datum kada će Trg Krajine biti pun ljudi, naveo da će na tom protestu zakazati rušenje Kajaka.

NAJNOVIJE VIJESTI:

Najčitanije vijesti:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here