Naslovna Društvo Film “Toma” otvara vrata bioskopa My cinema Istočno Sarajevo 16. oktobra

Film “Toma” otvara vrata bioskopa My cinema Istočno Sarajevo 16. oktobra

0

Građani Istočnog Sarajeva i svi ljubitelji filma od 16. oktobra moći će u ugodnom ambijentu dvorane Kulturnog Centra Istočno Novo Sarajevo pogledati najveći regionalni hit godine „Toma“, a uskoro i sve aktuelne filmske naslove iz svjetske i regionalne produkcije u redovnim projekcijama.

Kompanija HD Computers u saradnji sa Kulturnim Centrom Istočno Novo Sarajevo svim stanovnicima Istočnog Sarajeva donosi novi kulturni sadržaj u vidu bioskopske dvorane My Cinema u kojoj će se od 16. oktobra održavati redovne filmske projekcije.

Novi bioskop kreće sa radom sa prikazivanjem najvećeg regionalnog filmskog hita 2021.godine „Toma“ koji ovih dana obara sve rekorde gledanosti kako u Srbiji tako i u Bosni i Hercegovini.

Biografska drama o životu popularnog pjevača Tome Zdravkovića čiju produkciju potpisuju Dragan Bjelogrlić i Željko Joksimović putem kompanije Cobra Film masovno je vratila sve kategorije gledalaca u bioskopske dvorane. Film s Milanom Marićem u glavnoj ulozi, koji govori o životu i muzici legendarnog srpskog i jugoslovenskog folk pjevača Tome Zdravkovića, u proteklih je nekoliko sedmica pogledalo preko 500.000 gledalaca što ga svrstava među najgledanije filmove regiona u posljednjih nekoliko decenija.

Zbog ogromnog interesa ljubitelja filma u Istočnom Sarajevu za film, koji sve generacije gledalaca ispraća iz dvorana prepune emocija i uspomena, bioskop My Cinema kreće sa radom sa projekcijama „Tome“ od 16.oktobra.

Film će se u subotu 16.oktobra u prvom danu rada novog bioskopa prikazati u terminima od 14:00, 17:00, 20:00 i 23:00 sata, a u nedjelju 17.oktobra, u terminima od 14:00, 17:00 i 20:00 sati.

U narednim danima film će se prikazivati u redovnim terminima od 17:00 i 20:00 sati.

U bioskopu My Cinema gledaoci će imati potpuni filmski ugođaj ,uz prodaju osvježavajućih napitaka i kokica koji će upotpuniti užitak gledanja „Tome“ i svih narednih aktuelnih filmskih naslova.

Cijena ulaznica za projekcije filma „Toma“ koje će se moći kupiti na blagajni bioskopa My Cinema u holu Kulturnog Centra Istočno Novo Sarajevo od petka 15.10. iznosi 5KM.

My Cinema do kraja mjeseca najavljuje i projekcije najvećih filmskih hitova aktuelne holivudske produkcije uključujući i najnoviji nastavak serijala o avanturama tajnog agenta Jamesa Bonda „ Nije vrijeme za umiranje“ te nastavka SF stripovskog blockbustera „Venom 2“ koji ovih dana obaraju rekorde na svjetskim bioskopskim blagajnama.

U periodu do kraja oktobra 2021. godine My Cinema će i za najmlađe gledaoce i njihove roditelje uvesti i prijepodnevne matineje u kojima će moći uživati u projekcijama najnovijih animiranih i dječijih filmova iz svjetske produkcije sinhronizovanih na srpski jezik.

“Sve projekcije u prostoru bioskopa My Cinema odvijaće se uz aktuelne mjere zaštite od širenja pandemije virusa korona te ljubazno molimo sve gledaoce da u prostoru foajea nose zaštitne maske i drže fizičku distancu”, navode organizatori.

Sve informacije oko termina projekcija, repertoara bioskopa, cijena ulaznica i pratećih sadržaja svi zainteresovani ovih dana mogu pronaći na Facebook Stranici i Instagram profilu My Cinema Istočno Sarajevo, a uskoro će imati mogućnost kako telefonske tako i on line rezervacije ulaznica za projekcije putem web stranice www.mycinema.ba koja je trenutno u razvoju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: