16.7 C
Banja Luka

ZBOG OPTUŽBI ZA NAMEŠTANJE! Aleksandar Mitrović suspendovan na 12 meseci! Još trojica igrača izbačeni iz fudbala na ukupno pet godina

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je četvoricu fudbalera Timoka sa ukupno šest godina zabrane bavljenja fudbalom.

Po dve godine zabrane dobili su Miloš Gardić i Miloš Cvetković, dok su Aleksandar Mitrović Milan Blagojević suspendovani na po godinu dana.

Oni su suspendovani zbog optužbi da su na prvenstvenoj utakmici sa Železničarom (3:2), u Pančevu, obavljali nečasne radnje, odnosno da su nameštali konačan ishod.

Kompleksan slučaj dobio je epilog u prvom stepenu, posle pisanih izjava fudbalera Timoka, tadašnjeg šefa struke Vojkana Rajčića, trenera Gorana Stankovića i predstavnika kluba, Stefana Mladenovića.

U tim iskazima je potpuno jasan zajednički stav, a to je da su imenjaci Miloš Gardić i Cvetković načinili sporan prekršaj. 

Gardić je navodno bio inicijator svega, a Cvetković, Mitrović i Blagojević su označeni da su učestvovali u neregularnostima, među kojima se posebno izdvaja treći gol Timoka i „oša i neobjašnjiva reakcija“ Miloša Cvetkovića.

Na odluku Disciplinske komisije, s potpisom predsednika Ivana Nikolića, ostavljena je mogućnost žalbe drugostepenom organu.

NAJNOVIJE VIJESTI:

Najčitanije vijesti:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here