13.7 C
Banja Luka

Mastilović: Prvo riješite sitne probleme građana, pa onda pričajte bajke

Već smo navikli da kad nam u Trebinje stignu čelni ljudi odlazeće vlasti da čujemo i brojna obećanja. Neka se ponavljaju i više desetina godina kao što je aerodrom kome svaki izborni proces samo promijene lokaciju, izjavio je odbornik SDS-a Ilija Mastilović.

Danas je nastavljena priča o Medicinskom centru, putnoj komunikaciji Tjentište-Foča, smanjenju poreza i privrednom razvoju. Narod Hercegovine više ne vjeruje u ta obećanja, a spominjanje nekakvih projekata koji su započeti i trebali biti završeni prije više godina poput obilaznica je nešto što se u našem gradu danas samo u šali pominje

Umjesto što dajete toliko velika obećanja u koja niko više ne vjeruje zamolićemo vas da rješavate obične stvari u gradu Trebinju, za koje imate budžet i realizovane javne nabavke. Semafori u gradu ne rade nekoliko mjeseci, saobraćaj je u vrjeme turističke sezone mnogo veći, a na pojedinim raskrsnicama je ugrožena bezbijednost vozača, naglasio je Mastilović.

Kada riješite sitne probleme koji utiču na naše živote slobodno pričajte bajke, svakako vas niko ozbiljno i ne shvata.

Takođe ste dozvolili da za slavu našeg grada predsjednik SNSD-a, Milorad Dodik, na pres konferenciji vrijeđa sve koji ne misle kao on, niste ni taj jedan dan u godini mogli biti Trebinjci i oni koji vole Trebinje, neka vam je na čast, poručio je Mastilović.

 

NAJNOVIJE VIJESTI:

Najčitanije vijesti:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here