11.7 C
Banja Luka

Supruga Jovana Vukotića dala iskaz policiji, otkrila detalje likvidacije

Maša M., trudna supruga Jovana Vukotića, koja je bila sa njim u autu kada je ubijen u Istanbulu u Turskoj, prema pisanju tamošnjih medija, a kako prenose srpski, dala je iskaz u policiji.

Navodno je ispričala da su njih dvoje sa djetetom živeli u naselju Atakoj koje važi za elitno.

Tog dana kada je ubijen, krenuli su u tržni centar u šoping u Šišli koji je udaljen oko pola sata vožnje od mjesta gdje stanuju.

„Krenuli smo u tržni centar „Zorlu“. Sjeli smo u naš auto, a potom je našim kolima prišao motocikl. Na njemu su bile dvije osobe, dva muškarca. Ovaj što je sjedio pozadi je pucao“, rekla je ona, prenose srpski mediji.    Inače, vođa škaljarskog klana Jovan Vukotić koji je ubijen u Istanbulu u Turskoj se skrivao sa pasošem Sjeverne Makedonije, pod imenom Gerogi Andonov.

Zločin se dogodio u četvrtak veče oko 20 sati i to naočigled Vukotićeve nevjenčane supruge Maše M., koja je u drugom stanju i maloljetne kćerke.

„Vukotić je ubijen dok je bio u automobilu sa suprugom i malom kćerkicom. Napadači su prišli automobilu na motoru i zapucali. Vukotić je pogodjen sa više hitaca, a na sreću njegova supruga i djevojčica nemaju nikakve povrede“, otkriva izvor medija.

Poslije pucnjave, napadači su dali gas i pobjegli. Ljekari su pokušali da ukažu pomoć Vukotiću, ali mu nije bilo spasa.

NAJNOVIJE VIJESTI:

Najčitanije vijesti:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here