14.7 C
Banja Luka

Šta je vozač koji je borbenim vozilom pregazio petočlanu porodicu rekao tužiocu

Mlađi vodnik u Vojsci Srbije Milan V. (54), koji je u subotu borbenim oklopnim vozilom „pasars“ prešao u suprotnu traku i bukvalno pregazio automobil „ford“ u kom je nastradalo pet osoba, od kojih troje djece, dao je iskaz na saslušanju u tužilaštvu u Kraljevu.

Kako se nezvanično saznaje, Milan V. je nakon jezive nesreće, u kojoj je život izgubilo troje male djece i njihov otac Danijel Lazović (33), kao i njihova komšinica Dijana Kutlačić (27), najprije priveden u policiju u Kraljevu. Tamo je u prisustvu branioca odlučio da se brani ćutanjem.

Međutim, po isteku zadržavanja od 48 sati sproveden je u tužilaštvo u Kraljevu, gdje je dao iskaz.

„Nakon nezgode bio je u potpunom šoku i policajcima ništa nije rekao o jezivoj nesreći, ali je potom kod tužioca kratko progovorio. Rekao je, između ostalog, da mu je uoči sudara pozlilo i da se ničeg poslije toga ne sjeća“, rekao je izvor upoznat sa slučajem, prenosi Glas Srpske.

U svakom slučaju, kako je objasnio, radiće se vještačenje vozila, ali i sve ostalo što je neophodno za istragu.

“Bitno je da se utvrdi tačan uzrok ove jezive nesreće. Pet osoba je izgubilo život, a da tragedija bude još veća, ugašena je jedna cijela porodica. Troje djece je nastradalo”, kaže izvor.

NAJNOVIJE VIJESTI:

Najčitanije vijesti:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here