11.7 C
Banja Luka

Veličanstvena podrška Vesu Vujoviću iz Crne Gore (VIDEO)

Imate sreću što će vam Veso Vujović voditi Bileću i sljedeće četiri godine

„Nikada se nijedna bitka nije izvojevala bez braće iz Crne Gore,“ kažu Bilećani, koji nikada nikakvu granicu sa Crnom Gorom nisu priznavali, niti će, a posebno ne ovu na Deluši.

Na centralnoj tribini SDS-a u Bileći, Veselin Vujović, načelnik opštine Bileća dobio je podršku upravo od braće iz Crne Gore, i to od lidera Srba u Crnoj Gori, Marka Kovačevića, načelnika opštine Nikšić i Slobodana Delića, načelnika opštine Plužine.

Načelnik Nikšića Marko Kovačević

„Bileća ima sreću što je vodi Veso Vujović, jedan od najboljih ljudi, koje sam upoznao. Veso je jednu Bileću na najbolji mogući način povezao sa Srbijom, i po prvi put poslije 19.vijeka i Veljeg rata jedan predsjednik Srbije i predsjednik Vlade primaju načelnika Bileće. Želim ti da nastaviš da vodiš Bileću, a punu podršku u narednom periodu  ćeš imati i od Nikšića i od Beograda i svih mojih prijatelja“, izjavio je Kovačević.

Slobodan Delić, predsjednik SO Plužine

„Imao sam sreću da upoznam puno dobrih ljudi u životu, a jedan od njih je i naš brat Veso Vujović. A, i vi imate veliku sreću što vam je  Veso Vujović načelnik i sto će i sljedece 4 godine biti načelnik, jer je to zaslužio svojim radom i svojom požrtvovanošću.  Veso Vujović, koji je mene zadužio kao čovjek, kao ličnost, kao karakter će Bileću dovesti na put prosperiteta“, izjavio je Slobodan Delić, predsjednik bratske opštine Plužine, koji je naglasio da Bilećanima ne može biti pobratim, jer je on njima brat.

ISTOK

NAJNOVIJE VIJESTI:

Najčitanije vijesti:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here