13.7 C
Banja Luka

OC Jahorina upozorava: Ugrožena zimska sezona

– Olimpijski centar „Jahorina“ saopštio je da neovlašteni radovi na ski stazi kompanije „Termag“ ometaju pripremu skijaškog centra za zimsku sezonu uz apel nadležnim organima da hitno reaguju.

„Obavještavamo javnost i nadležne organe da kompanija `Termag`, bez prethodne saglasnosti Olimpijskog centra `Jahorina`, izvodi radove na stazi Poljice 1b, čime direktno ugrožava rad jedne od najfrekventnijih skijaških staza na Jahorini“, navodi se u saopštenju.

Kako ističu, staza Poljice 1b ključna je za funkcionisanje ski centra, a radovi koje izvodi kompanija „Termag“ ozbiljno ometaju pripremu i uređenje te staze za predstojeću zimsku sezonu.

„Upozoravamo da, zbog ovih radova, nećemo biti u mogućnosti da osposobimo stazu Poljice ove zimske sezone za sve ljubitelje skijanja, što može dovesti do značajnih gubitaka i problema u funkcionisanju skijaškog centra“, ističe se u saopštenju.

Olimpijski centr „Jahorina“ javno moli nadležne institucije da hitno reaguju, spriječe dalju štetu, te zaštite interese svih posjetilaca Jahorine i skijaške zajednice da bi omogućili sigurno i neometano korištenje staza tokom sezone.

(Srna) Foto: Srna

NAJNOVIJE VIJESTI:

Najčitanije vijesti:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here