11.7 C
Banja Luka

Mazalica pita SDS: Da li će podržati veto Željke Cvijanović na pitanju državne imovine

Zamjenik šefa Kluba poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Srđan Mazalica rekao je da se PDP ljutio na četiri delegata SNSD-a u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH da bi porasla cijena njihove izdaje Republike Srpske.

– U prilog tome govori i preglasavanje srpskog člana Predsjedništva BiH Željke Cvijanović u vezi sa prijedlogom zakona o državnoj imovini i zato je instalisan loto delegat PDP-a Nenad Vuković – istakao je Mazalica.

On je rekao za Srnu da je zanimljivo i koliko je ovo preglasavanje srpskog člana Predsjedništva koordinisano sa povlačenjem zakona o Ustavnom sudu od SDS-ovog poslanika Želimira Neškovića.

Mazalica je upitao da li SDS i PDP namjeravaju da proguraju „prljav“ posao usvajanja zakona o državnoj imovini, ali prethodno što su „oprali“ SDA i Bošnjake koji su blokirali Dom naroda?

– Zato postavljam pitanje i SDS-u: da li će podržati veto Željke Cvijanović na pitanju državne imovine, a da li bi u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH glasali za neustavni zakon Željka Komšića i Denisa Bećirovića i time podržali najveće razvlašćivanje Republike Srpske od Dejtona naovamo? – naglasio je Mazalica.

NAJNOVIJE VIJESTI:

Najčitanije vijesti:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here