Naslovna Najnovije Ako tužilaštvo ne reaguje mogući i protesti!

Ako tužilaštvo ne reaguje mogući i protesti!

0

Gradonačelnik Banjaluke ima punu podršku opozicionih političkih partija, da nastavi sa otkrivanjem kriminalnih radnji u gradskim preduzećima i institucijama, poručeno je nakon sastanka Draška Stanivukovića, sa odbornicima, poslanicima i liderima Srpske demokratske stranke i Partije demokratskog progresa.

Bezočna pljačka novca građana Banjaluke i Republike Srpske, ne smije ostati bez reakcije pravosudnih institucija, kategoričan je Draško Stanivuković.

Očekuje da tužilaštvo konačno reaguje i procesuira sve nezakonite radnje. Ako reakcije ne bude, kaže da ne isključuje ni mogućnost protesta.

Uprkos pritiscima, Stanivuković kaže da  neće odustati od borbe sa kriminalnim radnjama kroz koje se godinama otimao novac iz gradskog budžeta.

Stanivuković je pokazao da ima hrabrost i volju da se bori za interese građana i vladavinu prava, zbog čega ima našu punu podršku, poručeno je iz Srpske demokratske stranke i Partije demokratskog progresa.

O nezakonitim radnjama koje je oktrio Tim za reviziju treba da se govori u Skupštini grada, ali i drugim institucijama, poručeno je nakon sastanka,  kako se ne bi desilo da ove afere, kao brojne druge, završe u tužilačkim fiokama.

BN TV

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: