Naslovna Republika Srpska Banjaluka Banjalučka policija o incidentu na skupu Ljubiše Petrovića u Banjaluci

Banjalučka policija o incidentu na skupu Ljubiše Petrovića u Banjaluci

0

Prilikom obezbjeđenja javnog skupa, koji je održan u Banjaluci, nepoznato lice je napalo policijskog službenika, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Dodaju kako je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je navedeni događaj kvalifikovao kao krivično djelo „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti”.

Organizator javnog skupa je, navode, od strane policijskih službenika ranije upoznat sa brojem manifestacija koje su održavale tokom dana na području Grada Banjaluka i upozoren da se ovim javnim skupom ne smiju ugroziti održavanja drugih manifestacija.

„Takođe, upozoren je da se ne može kretati u blizini štićenih objekata, a prilikom saopštavanja navedenih činjenica organizatoru došlo je do napada na policijskog službenika od strane učesnika skupa”, saoošteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Ističu kako policijski službenici preduzimaju sve mjere i radnje u cilju identifikovanja izvršioca navedenog krivičnog djela.

Gradonačelnik Bijeljine rekao je na skupu juče kako je MUP RS pokušao da ga spriječi u namjeri da dođe na banjalučki Trg Krajine

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube