Naslovna Najnovije Banjalučke škole upozorile roditelje na sumnjivi automobil

Banjalučke škole upozorile roditelje na sumnjivi automobil

0

Nekoliko banjalučkih škola upozorilo je roditelje svojih učenika da skrenu pažnju djeci da ne komuniciraju sa nepoznatim osobama, jer se, kako kažu „pojavilo crveno auto bez registarskih oznaka u blizini pojedinih škola“.

U „Viber“ grupama roditeljima je skrenuta pažnja posebno na djecu koja sam dolaze ili odlaze iz škole.

U Policijskoj upravi Banjaluka za „Glas Srpske“ su naveli da su uvidom u službene evidencije utvrdili da nije evidentirana nijedna prijava u vezi sa ovim navodima.

– Policijski službenici preduzimaju mjere i radnje iz svoje nadležnosti, odnosno ostvaruju kontakte sa osnovnim školama u cilju provjere navoda i prikupljanja dodatnih informacija – naveli su iz PU Banjaluka.

Roditelje i djecu u Derventi prije dvadesetak dana uznemirio je „fijat punto“ beogradskih registarskih tablica, jer su navodno nepoznati ljudi iz tog vozila slatkišima mamili djecu u automobil.

Sve je prijavljeno policiji, a iz Policijske uprave Doboj „Glasu“ je tada rečeno da su njihove kolege iz Dervente ispitali vozača D. V. iz Srbije i njegovu suprugu N. V. koji su negirali da su djeci nudili slatkiše navodeći da su  se zaustavili pored jednog dječaka kako bi ga pitali gdje se nalazi ulica Kralja Petra Prvog.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube