Naslovna Politika Bićemo jedinstveni, moramo mijenjati stvari u Srpskoj

Bićemo jedinstveni, moramo mijenjati stvari u Srpskoj

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković danas je rekao da opozicija mora biti jedinstvena da nastavi da mijenja stvari u Republici Srpskoj.

Upitan da li ima razdora između njega i Jelene Trivić, da li ih je „kandidatura“ za opšte izbore posvađala i da li će joj biti saradnik, Stanivuković je odgovorio da će joj biti još veća podrška.

„Mislim da je to moja dužnost, ne samo prema Jeleni nego prema ideji opozicije. To je put kojim ćemo ići. Isticao sam hiljadu puta da ću prihvatiti ono što me zapadne. Moramo biti jedinstveni da nastavimo mijenjati stvari u RS. Naravno, vlast pokušava napraviti razdore između mene i Jelene, mi smo “preživjeli” važne izazove. Pokazali smo čvrstinu i pobijedili“, kazao je Stanivuković.

Sa Goricom Dodik, kćerkom Milorada Dodika, „ratujete“ na društvenim mrežama . Prijeti vam novim snimkom. Plašite li se šta bi moglo isplivati ovaj put, bilo je pitanje na koje je Stanivuković odgovorio:

– Preplašen sam. Ako imaju bilo šta neka objave. To su njihove čaršijske priče. Ne mogu da nađu kriminal, korupciju, ponosno hodam gradom i čistog obraza… „, kazao je Stanivuković gostujući u emisiji Dan uživo N1.

On je rekao da je zadovoljan dosadašnjim poslom koji je urađen u Banjaluci da građani prepoznaju njegovo zalaganje.

„Prema istraživanju imam veliku podršku. Pokušaj moga opoziva bi bio politički suicid“, kazao je Stanivuković.

(BN)