Naslovna Republika Srpska Bijeljina Bijeljina: Hapšenja zbog povezanosti sa kavčanima

Bijeljina: Hapšenja zbog povezanosti sa kavčanima

0

Direktor Policije Republike Srpske Siniša Kostrešević izjavio je da pripadnici MUP-a u okviru akcije u Bijeljini vrše pretrese na više lokacija u vezi sa kriminalnom grupom koja ima dodirne tačke sa grupom Zlatana Ćuka, te da su do sada uhapšena četiri lica.

Kostrešević je rekao novinarima u Banjaluci da ovu operativnu akciju provodi Uprava krim policije MUP-a zajedno sa nadležnim organima bijeljinske i policije Brčko distrikta, a sve po naredbama Okružnog suda u Bijeljini.

„Uhapšena su trenutno četiri lica, a više ih je obrađeno i privedeno. Radi se definitivno o bijeljinskoj grupi koja ima dodirne tačke sa grupom Zlatana Ćuka“, rekao je Kostrešević.

Prema medijskim informacijama, Zlatan Ćuk jedan je od vođa narko-bande i član kavačkog klana, a njegova grupa iz Bijeljine bavila se međunarodnom trgovinom kokaina.

U ranijoj akciji „Golden“, provedenoj prošle godine u Bijeljini i Ugljeviku, uhapšen je dio članova navedene grupe i raspisana je potjernica za Zlatanom Ćukom, koja je već duže vrijeme u bjekstvu.

(Srna) Foto:GS

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube