28.7 C
Banja Luka

Bijeljina: Na druženju sa Vukom Kostićem prikupljene 3.544 KM (FOTO)

U Bijeljini je održano prvo zabavno-humanitarno veče „Poznati služe“ na kojem je domaćin bio proslavljeni srpski glumac Vuk Kostić, a u donatorsku kutiju ubačene su 3.544 KM za pomoć socijalno ugroženim porodicama sa više djece širom Balkana, saopšteno je iz Humanitarne organizacije „Srbi za Srbe“.

Veče je održano u „Peni gastro pabu“, koji je bio mali da primi sve goste koji su željeli da se upoznaju sa glumcem, koji je uz sjajan muzički program priredio veče za pamćenje, gdje su svi u prijatnoj atmosferi mogli da se fotografišu i porazgovaraju sa Vukom, navedeno je u saopštenju.

 Бијељина - хуманитарно вече - Вук Костић

Iz Humanitarne organizacije „Srbi za Srbe“ su najavili da je ovo početak projekta i da će ovaj format zabavno-humanitarne večeri biti nastavljen uz nove poznate domaćine, ali sa istim ciljem – pomoći porodicama kojima je pomoć najpotrebnija.

Akciju je moguće podržati i pozivom na humanitarni broj 17763 i na taj način donirati tri KM, a pozivi važe za „M:tel“, „BH Telekom“ i „HT Eronet“ mobilne i fiksne mreže. Pomoć je moguće uplatiti i na račun 5620128130024158 otvoren kod NLB banke Banjaluka ili putem donatorske platforme Humanitarne organizacije „Srbi za Srbe“.

Koncept večeri „Poznati služe“ podrazumijeva da poznati sportisti, muzičari, umjetnici i privrednici imaju priliku jedno veče da pozovu i ugoste svoje prijatelje u restoranu ili lokalu, dočekaju i isprate domaćinski i zajedno sa osobljem lokala usluže sve prisutne.  Izvor Srna

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here