Naslovna Izdvajamo Bijeljina putokaz za promjene u cijeloj Srpskoj

Bijeljina putokaz za promjene u cijeloj Srpskoj

„Bijeljina je od strateške važnosti za Srpsku demokratsku stranku i pobjeda koju je donio dr Ljubiša Petrović na lokalnim izborima prošle godine putokaz je kojim će cijela Republika Srpska krenuti naredne godine u susret promjenama“, poručio je Radović.

Zamjenici predsjednika SDS Rado Savić i Milan Radović posjetili su Gradski odbor SDS-a Bijeljina, gdje su razgovarali sa gradonečelnikom   Bijeljine Ljubišom Petrovićem (SDS), predsjednikom Gradskog odbora te stranke u Bijeljini Tomicom Stojanovićem i zamjenikom predsjednika   Mladih SDS Radišom Petrovićem.

„Bijeljina je od strateške važnosti za Srpsku demokratsku stranku i pobjeda koju su donijeli dr Ljubiša Petrović i Tomica Stojanović na lokalnim izborima prošle godine putokaz je kojim će cijela Republika Srpska krenuti naredne godine u susret promjenama“, poručio je nakon sastanka  Milan Radović, zamjenik predsjednika SDS.

Radović je naglasio da je Bijeljina jedan uređen grad koji se nalazi na granici Republike Srpske i Srbije i da je njen značaj i po pitanju saradnje sa maticom višestruk.

„Dosadašnji rad gradonačelnika Ljubiše Petrovića pokazatelj je da su građani mudro izabrali i da su njegova mladost i vizija garant da se Bijeljina nalazi na dobrom putu. U narednih nekoliko mjeseci, gradonačelik nas je izvjestio da se kreće sa konkretnim projektima koji će biti od značaja za građene Bijeljine“, kazao je Rado Savić, zamjenik predsjednika SDS.

(BN)