Naslovna Društvo BIKOVIĆ ima novu djevojku! Ona je jedna od najljepših RUSKINJA

BIKOVIĆ ima novu djevojku! Ona je jedna od najljepših RUSKINJA

Jedan od najuspešnijih srbijanskih glumac Miloš Biković ima novu djevojku, a riječ je o lijepoj ruskoj plesačici Arini Vološinovoj.

Biković niz godina živi na relaciji Rusija – Srbija, a sada je otputovao u Moskvu kako bi bio član žirija Međunarodnog filmskog festivala, a na poziv reditelja Nikite Mihalkova.

Miloš Biković je napokon predstavio svoju voljenu Arinu Voloshinu u Moskvi. Zgodni glumac i prvakinja u ruskom balskom plesu zapaženi su zajedno početkom godine, a sada su zajedno bili na na događaju koji je organizirao magazin InStyle.Na večeri InStylea na Moskovskom međunarodnom filmskom festivalu, Bikovič je došao sa lijepom Ruskinjom, međutim, na mjestu za medije fotografiran je sam.

Prva djevojka popularnog glumca bila je kolegica s klase Anja Alačjedna. Nakon dugogodišnje veze Anjom, Bikoviću srce je osvojila još jedna glumica Brankica Sebastijanović s kojojom je glumio u seriji „Samac u Braku“.Nakon toga srce mu je ukrala Ruskinja, manekenka Saša Lus. Nakon raskida s Lus, Biković je utjehu našao u naručju još jedne Ruskinje, mlade glumice Aglaje Tarasove. Još jedna neuspjela ljubav bila je i veza sa manekenkom Barbarom Tatalović.

(Klix.ba)