Naslovna Crna Hronika BILA JE NEPLIVAČ Bojana nestala u jezeru nedaleko od mjesta gdje je...

BILA JE NEPLIVAČ Bojana nestala u jezeru nedaleko od mjesta gdje je radila

0

Novovarošanka Bojana M. (38), koja je juče pred očima dvoje maloljetne djece nestala u Zlatarskom jezeru, stradala je na nekoliko stotina metara od restorana u kome je radila kao konobarica.

Nesreća se dogodila u mestu Kokića strane u Kokinom Brodu, ispod puta za Jasenovo, nedaleko od brane ove hidroakumulacije na Uvcu.

Prema onome što se za sada zna, Bojana je sa djecom starosti 12 i 15 godina popodne provodila na Zlatarskom jezeru. Iako je, kako se priča, bila neplivač, nešto iza 17 sati ušla je u vodu da se rashladi.

Obala u Kokića stranama, kažu mještani Kokinog Broda, je dosta strma i na samo nekoliko metara od nje voda je prilično duboka uprkos tome što je nivo jezera rekordno nizak za ovo doba godine.

Da li je razlog nesreće utapanje, ili ju je nešto drugo Bojanu koštalo glave, za sada se ne zna. Njeno tijelo, uprkos svim naporima spasilaca koji su dojurili u pomoć, sinoć nije pronađeno. Potraga bi trebalo da bude nastavljena danas kada se očekuje dolazak ronilačkog tima Žandarmerije.

Bojana je rođena u jednom novovaroškom selu, a živjela je u Ljuboviji gdje je bila udata. Poslije smrti muža vratila se u Novu Varoš. Bila je zaposlena u restoranu u Kokinom Brodu koji se nalazi na lijevoj obali jezera, naspram mjesta na kome je nestala pod vodom, prenosi Blic.

Izvor: Srpskainfo.com

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube