Naslovna Najnovije Bivši načelnik opštine Han Pijesak posle 22. godine napustio SNSD

Bivši načelnik opštine Han Pijesak posle 22. godine napustio SNSD

0

Vlado Ostojić podnio je ostavku na članstvo u Glavnom odboru SNSD-a i zvanično napustio članstvo ove stranke. Ostojić je bio načelnik opštine Han Pijesak i istaknuti aktivista SNSD-a, bivši predsjednik OO u ovom mjestu, a kako saznajemo nezadovoljan je odnosom vrha stranke prema osnivačima i “starom članstvu”.

Ovo nije jedini primjer nezadovoljstva, a u mnogim odborima oni koji su prvi bili uz Milorada Dodika na početku njegovog političkog puta su skrajnuti i njihovo mjesto su zauzeli mahom njegovi bivši politički neprijatelji.

Dobar dio članstva u ovoj opštini stao je uz Ostojića tako da je njegov odlazak dobro poljuljao ne samo SNSD u ovoj opštini već i regiji.

Pitanje je dana kada će se pojaviti neki novi Kalabić i Ostojić i dodatno zakomplikovati i onako komplikovanu situaciju u kojoj se pred Opšte izbore našao SNSD i njegov lider Milorad Dodik. Potvrda je stigla i na FB profilu Vlada Ostojića koji je poslao i muzičku poruku.

Gorica Dodik sve više u svojim objavama i medijskim nastupima ukazuje na ovaj problem, samo se pojedinci pitaju da li njen otac Milorad preko nje razgovara sa sobom.

(Kroz Staru Hercegovinu)