Naslovna Najnovije Bodiroga pita Dodika “Zašto imaš toliku emociju prema Hrvatima”

Bodiroga pita Dodika “Zašto imaš toliku emociju prema Hrvatima”

0

Zašto Dodik ima toliku emociju prema Hrvatima i radi protiv svog naroda, ovoga puta dajući dozvolu za odlikovanje onih koji su ubijali srpski narod, upitao je Ognjen Bodiroga, poslanik SDS u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Kao Srbina pravoslavca me je sramota da bilo koji Srbin radi protiv svog naroda i da se na neki način ruga srpskim žrtvama koje su stradale od zločinačke 103. derventske brigade HVO, rekao je Bodiroga.

Podsjetio je i na ranije Dodikove poteze koji su bili na štetu srpskog, a u korist hrvatskog naroda i upitao zašto Dodik ima toliku emociju prema Hrvatima.

– Od prodaje jasenovačke građe, do zalaganja za hrvatski entitet u BiH, do Pelješkog mosta i Trgovske gore, do ispijanja rakije na imanju predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića, nesumnjivo se otkriva Dodikova emocija prema Hrvatima – kaže Bodiroga.

On je upitao šta bi se desilo da je neki funkcioner SDS dao predsjedniku Hrvatske dozvolu da dođe u Republiku Srpsku i da odlikuje zločinačku 103. derventsku brigadu HVO.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube