Naslovna Republika Srpska Banjaluka „Borba se nastavlja, odustati neću“ Stanivuković poručio da će biti isplaćen novac...

„Borba se nastavlja, odustati neću“ Stanivuković poručio da će biti isplaćen novac za tuđu njegu i pomoć

0

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković nakon današnje otkazane vanredne sjednice poručio je da će radnicima Gradske uprave biti isplaćen danas novac, a roditeljima tuđa njega i pomoć.

On je rekao da je jučerašnji dan bio dobar i težak, ali da sve to nosi politika.

Juče je dan donio dobre dane za Banjaluku. Zahvaljujem se svim odbornicima koji su juče prihvatili realokaciju. Danas će radnici dobiti plate, roditelji sa poteškoćama u razvoju će dobiti svoj novac. Radnici danas mogu biti srećni o zadovoljni, ali ne mogu do kraja jer su i oni svjesni svega ovoga – rekao je on.

Stanivuković se izvinio svim roditeljima sa poteškoćama u razvoju koji su čekali na novac.

-Nije bilo političke volje za tako nešto. Do juče nije bilo sjednice uopšte. Na svu sreću, juče se ta politička volja napokon desila – poručio je Stanivuković. Istakao je da će nastaviti i dalje da razgovara sa odbornicima kako bi se rješili svi ovi problemi.

-Mi moramo da rješavamo sve probleme koje se tiču Banjaluke. Kada su u pitanju priče o nekakvom podmićivanju, nek se o tome bavi tužilaštvo. Te optužbe su smiješne. Borba za Banjaluku se i dalje nastavlja. Ja odustati neću – zaključio je Stanivuković.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube