Naslovna Izdvajamo Borenović poručio da treba mijenjati Izborni zakon

Borenović poručio da treba mijenjati Izborni zakon

Predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović, zajedno sa potpredsjednikom i članom Predsjedništva PDP-a Jelenom Trivić i Mirom Pekić, posjetio je Opštinski odbor PDP-a Derventa, gdje je razgovarao sa rukovodstvom odbora i novoizabranim odbornicima u Skupštini opštine Sanjom Dimitrić, Mirkom Petrićem i Duškom Vujičićem.

„Opštinski odbor u Derventi u kontinuitetu bilježi dobre izborne rezultate. Vjerujem da će nova skupštinska većina u kojoj djeluje PDP, predlagati dobra rješenja za građane Dervente i biti ozbiljan korektiv radu načelnika“ istakao je Borenović.

Borenović je izrazio uvjerenje da je samo izbornim inženjeringom i glasovima putem pošte pobijedio trenutni načelnik, da je istinska volja građana bila da prvi čovjek Dervente bude zajednički kandidat SDS-PDP Vlado Kovačević, te da je i to jedan od pokazatelja da je neophodno mijenjati Izborni zakon.

Milan Đukić, predsjednik OO PDP Derventa, izrazio je zahvalnost rukovodstvu partije na nesebičnoj podršci tokom predizborne kampanje i kasnije, te rekao da će se PDP tokom mandata držati zacrtanog programa i principa partije, saopšteno je iz PDP-a.

(BN)