Naslovna Republika Srpska BORS treba da radi na poboljšanju položaja boraca

BORS treba da radi na poboljšanju položaja boraca

0

Mojim saborcima, hrabrim vojnicima Vojske Republike Srpske, rukovodstvu BORS, porodicama poginulih boraca i ratnim vojnim invalidima neka je srećna krsna slava Boračke organizacije Republike Srpske, sveti velikomučenik Dimitrije – Mitrovdan.

Poručio je ovo predsjednik Gradskog odbora SDS Istočno Sarajevo, Darko Babalj koji kaže da je Boračka organizacija Republike Srpske jedna od stubova Srpske i baštionik srpske slavne prošlosti iz zadnjeg odbrambeno-otadžbinskog rata.

– Upravo BORS svojim aktivnostima treba kontinuirano da radi na poboljšanju položaja boračke populacije ali i na vraćanju dostojanstva srpskom borcu jer je upravo on taj zbog koga smo očuvali Republiku Srpsku – rekao je Babalj.

On je istakao da će BORS uvijek imati punu podršku Srpske demokratske stranke i da samo zajedno mogu unaprijediti život onima koji su za Republiku Srpsku dali sve.

– Moji saborci i njihovi potomci zaslužuju dostojanstven život u miru. Dužnost svih nas koji danas upravljamo važnim procesima je da našim borcima i porodicama poginulih obezbijedimo pravo da rade, pravo na kvalitetnu zdravstvenu zaštitu i da se status borca cijeni i poštuje u društvu Republike Srpske – istakao je Babalj.

(BN    Foto: Mondo)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube