Naslovna Najnovije Bruka – Novi drski pokušaj blokade male prodavnice od strane tajkuna Dragana...

Bruka – Novi drski pokušaj blokade male prodavnice od strane tajkuna Dragana Neškovića (Foto/Video)

Događanja na benzinskoj pumpi „Nešković“ u Brodu kod Foče nisu samo za rubriku vjerovali ili ne već bi mogla ući u anale nevjerovatne drskosti, bezobrazluka, pohlepe, slika vremena i društva u kome živimo… Samo par mjeseci nakon drskog pokušaja blokade male porodične prodavnice „Kroasan“ betonskim barijerama, vajni gazda Dragan Nešković ponovo pokušava blokirati i uništiti „konkurenciju“ u komšiluku.

Ovaj put umjesto betonskih barijera za blokadu su korištene betonske žardinjere za cvijeće i čemprese, koje su postavljene na mjestu gdje je ranije bila postavljena betonska barijera. Cilj je da se blokira ulaz i uništi mala porodična prodavnica.

 

Njegoš Radović, čija je supruga vlasnik prodavnice „Kroasan“, kaže da je uspio da spriječi novo postavljanje žardinjera ispred prodavnice jer je na vrijeme primijetio od kuće da kamion istovara betonske objekte za blokadu. Njegoš kaže da je jedini cilj Dragana Neškovića da ga uništi i zatvori, jer se plaši da će kompanija „Nešković“, koja ima godišnji promet oko 300 miliona maraka, propasti ako prodavnica proda nekoliko flaša vode, sokova, poneki smoki, čokoladicu i čips.

Pogledajte novi nevjerovatni video iz Foče i izjavu Njegoša Radovića o dešavanjima na benzinskoj pumpi „Nešković“.

VIDEO:

(Infomediabalkan.com)