20.7 C
Banja Luka

Brutalno prebijanje u Zvorniku: Danijel Petrović zadobio teške povrede, osumnjičeni u bjekstvu

Zvornik, 10. juni 2024. – Danijel Petrović iz Zvornika pretrpio je teške tjelesne povrede nakon što su ga, prema njegovim tvrdnjama, pretukla dva lica ispred diskoteke „Madona“. Petrović je zbog težine povreda prebačen na Univerzitetski klinički centar Banja Luka (UKC BL), nakon inicijalnog prijema u bolnicu u Zvorniku, saznaju Vijesti Srpske.

Zvornička policija je odmah reagovala i privela jedno lice, F. Dž. iz Zvornika, zbog sumnje da je učestvovalo u napadu na Petrovića. Potraga za drugim osumnjičenim licem, Stefanom Savićem, još uvijek traje. O ovom slučaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio da se nakon dokumentovanja predmeta tužilaštvu dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Petrović je u svojoj izjavi za portal Drinamedia iznio šokantne detalje incidenta. Prema njegovim riječima, bio je gost u diskoteci „Madona“ kada ga je ispred objekta pozvao Rašo Krstić, rekavši da ga čeka Stefan Savić. Kada je izašao, dočekali su ga Savić i Filip Džinić, koji su odmah počeli da ga udaraju. Petrović je kazao da je pretučen s leđa, što ga je ubrzo dovelo do gubitka svijesti.

„Ničega se dalje ne sjećam“, izjavio je Petrović, dodajući da se probudio iz kome sa ozbiljnim povredama, uključujući napuklu lobanju. Ljekari trenutno procjenjuju da li će biti potrebna operacija. „Moj život je ugrožen samo zato što sam, navodno, nešto pričao o njima. Molim vas da ovo objavite kako bi javnost znala istinu i kako bismo spriječili da se ovako nešto dogodi nekom drugom narednog vikenda“, apelovao je Petrović putem pomenutog portala.

Ovaj brutalni napad izazvao je uznemirenje u Zvorniku, a građani traže brzo i efikasno djelovanje nadležnih institucija kako bi se počinioci priveli pravdi i kako bi se spriječili slični incidenti u budućnosti.

(Vijesti Srpske)

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here