26.7 C
Banja Luka

Brzom rekcijom policijskih službenika rasvijetljeno krivično djelo ,,Krađa“

GRADIŠKA – Policijski službenici Policijske stanice Gradiška, nedugo nakon zaprimljene prijave, brzom i efikasnom reakcijom, rasvijetlili su krivično djelo ,,Krađa“, saopšteno je za Vijesti Srpske.

Naime, Policijskoj stanici Gradiška, 17.03.2021. godine oko 08,15 časova, prijavljeno je da su u toku noći 16/17.03.2021. godine, iz dvorišta kuće stanovanja u mjestu Greda, grad Gradiška, otuđene dvije limene bačve u kojima se nalazilo po 200 litara nafte.

Operativnim radom policijskih službenika identifikovana su četiri lica inicijala D.T, NJ.Đ, D.Đ. i sedamnaestogodišnjak, svi iz Gradiške koji se sumnjiče da su u toku noći 16/17.03.2021. godine oko 01,00 čas, putničkim automoblom došli do mjesta Greda i iz dvorišta kuće stanovanja otuđili dvije bačve u kojima se nalazila nafta i isto odvezli.

Policijski službenici su kod lica D.Đ. pronašli navedene bačve sa naftom i iste su uz potvrdu o vraćanju predmeta vraćene vlasniku.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka i tužilac za maloljetnike koji su naložili da se lica ispitaju na navedene okolnosti i da seprema maloljetnom licu, preduzmu mjere i radnje u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku Republike Srpske, a da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

 

Vijesti Srpske

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here