Naslovna Najnovije Čime se to Vlado Đajić hvali?!

Čime se to Vlado Đajić hvali?!

0

Banjaluka je ovih dana preplavljena bilbordima sa kojih SNSD-ov Vlado Đajić, želi poslati idealnu sliku o zdravstvu u Republici Srpskoj.

Očito je da prvi čovjek UKC Republike Srpske, loše stanje želi prikriti raznim promocijama i filmovima, koji će vjerovatno biti plaćeni iz džepa građana Srpske.

Veliki finansijski gubitak, odlazak medicinskog kadra, pritisci na zaposlene, velika smrtnost za vrijeme pandemije, afera „kiseonik“, nestanak maski, veliki broj samoubistava na UKC, stranačka zapošljavanja…ovako bi se u najkraćem moglo opisati stanje u UKC Republike Srpske.

Pored brojnih problema koji pogađaju zdravstvo u Srpskoj, prvi čovjek ove ustanove ne mari previše za to, pa ne propušta priliku da skrene pažnju na sebe, vrlo čest je gost ispod šatora i stranačkih zabava.

Đajić je odlučio sredstva usmjeriti na snimanje filma o UKC, koji je zloupotrijebljen u stranačke svrhe za popravljenje lošeg rejtinga SNSD-a.

Poznato je da pacijenti na Klinici za Psihijatriju borave u jako lošim uslovima, takođe odavno postoji problem klimatizacije centralnog bloka UKC, ali ove godine iako je izborna, po svemu za to novca neće biti.

Kako to obično i biva u kuhinji SNSD-a prijetnjama, pritiscima i ucjenama do cilja, pa tako i Đajić u jednom intervuu poručuje da „narod, ukoliko ne pobijedi SNSD na izborima, ne zaslužuje ništa da mu se da“.

Takođe, poručio je da bi on, u slučaju da izgube na izborima, otišao u Sloveniju da radi.

Zanimljivo je da čovjek koji promoviše stanje u zdravstvu kao „sjajno“ želi da sve napusti i kao i svi nezadovoljni medicinari i ode iz Republike Srpske, samo on ide ako izgubi fotelju?!.

Postavlja se pitanje da li će on več ssprema da „bježi“ iz Srpske zbog brojnih afera koje se vezuju za njegovo ime.?!

Ima li ustvari Vlado Đajić čime da se pohvali ili je ovo još jedna prljava predizborna igra u režiji SNSD-a?

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: