Naslovna Izdvajamo Ćurić tajno prodaje gradsko zemljište u Trebinju preko Kozarskog vjesnika?

Ćurić tajno prodaje gradsko zemljište u Trebinju preko Kozarskog vjesnika?

0

Zvuči za rubriku vjerovali ili ne vijest o prodaji gradskog zemljišta u Trebinju koju je oglasio gradonačelnik Ćurić dr Mirko. Oglas o prodaji zemljišta objavljeni je u Kozarskom vjesniku, novini koja periodično izlazi u Prijedoru.

Prema mojim saznanjima, odmah po izlasku iz štampe misteriozna osoba je kupila cijeli, inače skroman tiraž, Kozarskog vjesnika, a može se pretpostaviti da je to urađeno da ciljem da se prikrije prodaja gradskog zemljišta u Trebinju, a kako bi se posao realizovao sa osobom bliskom vlastima sa kojom je sve unaprijed dogovoreno.

Zbog čega gradonačelnik Ćurić i grad Trebinje nije objavio oglas u lokalnoj novini Glasu Trebinja, već na drugom kraju Republike Srpske, i da li se radi o zloupotrebi, namještanju i krivičnim djelu zloupotrebe položaja? Ovo su samo neka od pitanja na koja bi Ćurić trebao da odgovori, te odmah poništi ovaj oglas i raspiše novi koji bi se objavio u Radio i Glasu Trebinja, te lokalnim portalima, a spremam sam besplatno da objavim sve oglase gradske administracije kako bi sve bilo transparentno i svi mogli da vide oglase.

Za kraj informacija da je u Kozarskom vjesniku objavljena prodaja putem licitacije 4 parcele površine nekoliko hiljada kvadratnih metara a početka cijena je 180 maraka po m2. Očekujem da se Ćurić odmah danas javno oglasi povodom objave i namještanja oglasa u Kozarskom vjesniku, i pojasni javnosti o čemu se radi.

 

(Nebojša Vukanović)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube