Naslovna Najnovije Dali 5.000 evra avansa, automobil nikad nisu dobili

Dali 5.000 evra avansa, automobil nikad nisu dobili

BANjALUKA – Policijska uprava Banjaluka saopštila je da je muškarac čiji su inicijali N.M. osumnjičen da je ostvario protivpravnu imovinsku korist u vezi sa kupovinom automobila u inostranstvu.

U saopštenju se navodi da su se policiji juče obratila lica čiji su inicijali M.Ć. i B.K. i prijavili N.M. da su mu krajem prošle godine avansno uplatili 5.000 evra za kupovinu vozila.

„S obzirom na to da N.M. do dana prijave nije izvršio kupovinu automobila u inostranstvu i njegovu predaju, već je vratio manji iznos novca, na taj način je ostvario protivpravnu imovinsku korist”, dodaje se u saopštenju.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da je riječ o krivičnom djelu prevare i naložio da se o tome dostavi izvještaj nakon evidentiranja svih činjenica.

Policiji se juče obratila rukovodilac prodaje u privrednom subjektu čiji su inicijali Lj.P. i prijavila krađu novog laptopa.

Policajci su identifikovali izvršioca ovog krivičnog djela čiji su inicijali Đ.D. i kod njega pronašli ukradeni laptop.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se nakon evidentiranja svih činjenica dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

(Srna)