Naslovna Region Detalj sa suđenja: Belivuk otkrio gdje se krije Zvicer

Detalj sa suđenja: Belivuk otkrio gdje se krije Zvicer

0

Suđenje Veljku Belivuku i njegovoj kriminalnoj grupi optuženoj za najbrutalnija krivična dela jedna je od centralnih tema u Srbiji.

Jedan deo Belivukovog iskaza pred sudijom Specijalnog suda kao da je promakao i onima koji pažljivije prate vesti o srpskom i međunarodnom podzemlju tiče se Belivukovog iskaza o Radoju Zviceru, navodno šefu kavačkog klana.

Belivuk je, naime, tokom svog izlaganja rekao da je ponosan što je prijatelj Radoja Zvicera, ali je gotovo nehotice odao njegovu lokaciju, osvrćući se na vest da je pokušan atentat na Zvicera u Panami.

– Jeste, Miljković i ja smo u januaru išli na babine. Mogli smo u Panamu da odemo, al’ nismo, u Srbiju smo se vratili. Evo, moram svima da kažem da nije Radoje Zvicer ubijen. Evo baš mi ih je žao – rekao je Belivuk, iz čega je jasno da se njegov pajtos nalazio u ovoj Centralno američkoj državi.

Podsetimo, vođa kavačkog klana, kako je Zvicer označen u medijima, i koji se skriva na egzotičnim destinacijama, za dlaku je izbegao atentat u Panami početkom ovog meseca.

– Policijske informacije, prema saznanjima, ukazuju da ubijeni muškarac u Centralno američkoj državi Panami fizički ne liči šefu kavačkog klana Radoju Zviceru. Uz identifikacionu i fizičku proveru, UP je dobila definitivnu potvrdu da on nije ubijen u Panami, već da se radi o drugoj osobi čiji identitet još nije saopšten – naveli su nedavno mediji.

Izvor: Kurir.rs

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube