Naslovna Region Do sada uhapšeno 68 osoba, najbolje tek dolazi!

Do sada uhapšeno 68 osoba, najbolje tek dolazi!

U prvih 100 dana Vlade Crne Gore uhapšeno je 68 lica, među kojima bivši ministri, poslanici, gradonačelnici, državni sekretari, lokalni sekretari, direktori uprava, direktori agencija, izjavio je danas potpredsjednik Vlade Dritan Abazović i naglasio da „najbolje tek slijedi“.

Abazović je u video-poruci u okviru kampanje „Potpisujem“ istakao da je najvažnije da je ruka pravde konačno krenula.

Naglasio je da je reformisana Uprava policije, smijenjen je kompletan menadžement, da je reformisana Agencija za nacionalnu bezbjednost, dovedeni su novi ljudi, stari su procesuirani za neregularnosti koje su radili.

„Otkrivene su velike, višemilionske afere koje tek treba da dobiju epilog. Ali to nije kraj, najbolje tek slijedi“, poručio je Abazović, prenose podgoričke Vijesti.

On je istakao da Vlada ima veliku podršku međunarodne zajednice.

„Vodićemo najsložniju operaciju u državi i smatramo da će distribucija pravde u Crnoj Gori biti značajno bolja nego što je sada. Imamo veliku podršku međunarodne zajednice i Vlada je dokazala da se može raditi apsolutno drugačije u odnosu na prethodni period“, zaključio je Abazović.

Vlada Crne Gore saopštila je 12. marta da je realizovala video-kampanju „Potpisujem“, kako bi bolje predstavila učinke u pojedinim resorima u prvih 100 dana na dužnosti, kao i dalje planove.

(Tanjug)