Naslovna Crna Hronika Dobar ulov policije: U Laktašima pao osumnjičeni sa 3 potjernice

Dobar ulov policije: U Laktašima pao osumnjičeni sa 3 potjernice

0

U Laktašima policija je uhapsila Aleksandra Z. za kojim su bile raspisane tri potjernice, a prilikom hapšenja kod njega je pronađena droga.

UPolicijskoj upravi Banjaluka rekli su da su za njim bile  raspisane centralne potjernice zbog počinjenih krivičnih djela „Teška krađa“, Teška tjelesna povreda“ i „Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje“, te raspisa o traganju zbog krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti“.

– Prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, policijski službenici, izvršili su kontrolu vozila „audi“ u kojem se A.Z. nalazio kao putnik. Izvršenom provjerom utvrđeno je da su za istim po naredbi Osnovnog suda u Banjaluci raspisane tri potrage – centralna potjernica, te raspisa o traganju Policijske stanice Banjaluka Lazarevo – pojasnila je portparol PU Banjaluka Milana Stojanović.

Prilikom hapšenja, policajci su pretresli A.Z. kojom prilikom su pronašli i oduzeli određenu količinu hašiša, upakovanu u prozirni tanki celofan i prozirnu tanku plastičnu vrećicu sa tragovima kokaina.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube