Naslovna Najnovije Dodik glumi Draška i Vukana? Snima klipove za YouTube

Dodik glumi Draška i Vukana? Snima klipove za YouTube

SNSD je na društvenim mrežama pokrenuo aktivnu kampanju nakon najave lidera ove stranke da će ta stranka ozbiljno posvetiti društvenim mrežama.

Brojne sponzorisane objave i video klipovi u kojima ova stranka obrazlaže svoje stavove svakodneno se pojavljuju na platformama facebook i youtube a u jednom od posjednjih video priloga mladi SNSD-a postavljaju pitanja lideru partije.

Pričaliste o tom mirnom razlazu pa me zanima šta će biti sa ove četiri opštine u Federaciji, pitaja je jedna učesnica nedavno održane Škole novih lidera SNSD-a.

-Naravno da bi iskoristili priliku ako bi bili u prilici da razgovaramo, da za početak obezbjedimo autonomiju za ove četiri opštine, odgovorio je Dodik.

Na pitanje jednog od polaznika da li je njegov krajni cilj nezavisnost Republike Srpske i koliko je spreman ići daleko da to ostvari Dodik je odgovorio.

-Da jeste to je moj krajnji politički cilj i nema šanse da naš cilj bude Bosna i Hercegovina. Ja nisam spreman da za Republiku Srpsku kažem mobilišimo se i hajde da se stavimo na granice ne nisam spreman :ali sam spreman da dok radim ovo borim za tu ideju i ona je sve bilža kao što vidite, rekao je Dodik.