21.7 C
Banja Luka

Dodik i Milo zajednički udarili na Vučića: Sinhronizovano isleđuju i hapse funkcionere SNS-a!

Maltretiranje bez razloga, a zatim i hapšenje proslavljenog rukometaša i funkcionera Srpske napredne stranke Vlada Mandića, koje se nedavno desilo u Republici Srpskoj preslikalo se odmah i u Crnoj Gori. I ne, nije u pitanju slučajnost već sinhronizovane akcije predsjednika SNSD-a Milorada Dodika i lidera crnogorskog DPS-a Mila Đukanovića.

Po istoj matrici, „coppy-paste“, Dodik i Đukanović već uveliko, uigrano, organizuju akcije koje imaju samo jedan cilj – zajednički udar na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i na srpske interese.

Dodik je pred izbore u Republici Srpskoj direktno udario na Vučića, ne prezajući da uhapsi funkcionere SNS-a Vladu Mandića i Adama Šukala. Policija im je prvo pretresla vozilo i nakon dužeg zadržavanja bez objašnjnja ih privela u policiju. Nakon nekoliko sati pušteni su na slobodu, a ovim činom Dodik je poslao jasnu poruku Vučiću.

Dvije nedelje kasnije ista akcija se odigrala ali u Crnoj Gori. Tačnije na graničnom prelazu Metaljka, između BiH i Crne Gore, gdje ovoga puta crnogorska policija više od četiri sata zadržava Mandića, bez obrazloženja.

Baš kao i u Republici Srpskoj policajci nisu željeli odmah da kažu o čemu je riječ, već su namjerno satima čekali da saopšte konačnu odluku. Ona je glasila da je Mandiću zabranjen ulazak u Crnu Goru po nalogu ANB-a.

Ove sinhronizovane akcije su samo dokazale uigranu saradnju Dodika i Đukanovića, koja očigledno nije ništa novo, već uveliko traje.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here