Naslovna Izdvajamo Dodik iznio plan: Moja zemlja, moje i podzemlje – ulazimo u novo...

Dodik iznio plan: Moja zemlja, moje i podzemlje – ulazimo u novo zlatno doba!

0

„Odavno me nije tako nešto silno obradovalo kao ovo čudesno otkriće da je na lokalitetu Brežani na području Srebrenice pronađeno zlato na dubini od 80 metara. Taj pronalazak će meni i svima ostalima omogućiti da uđemo u naše novo zlatno doba, koje će biti još sjajnije i zlatnije od ovoga u kome smo do sada živjeli“.

„Odavno me nije tako nešto silno obradovalo kao ovo čudesno otkriće da je na lokalitetu Brežani na području Srebrenice pronađeno zlato na dubini od 80 metara. Taj pronalazak će meni i svima ostalima omogućiti da uđemo u naše novo zlatno doba, koje će biti još sjajnije i zlatnije od ovoga u kome smo do sada živjeli. A one koji budu pokušali da nas zaustave da iskopamo svo to zlato, mogu samo kratko podsjetiti da je mene narod ovdje izabrao da ja određujem šta je moj i naš vitalni narodni interes. Zato im poručujem: moja zemlja – moje i podzemlje! Tako ću ja određivati ko će i kada iskopati to zlato i kako ćemo ga podijeliti!“, saopštio je predsjednik RS i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik u vanrednom obraćanju javnosti putem svom Tviter naloga.

„Mi smo, naravno, još ranije otkrili zlato na Ozrenu, a sa ovim što smo pronašli kod Srebrenice i da ne pominjem sad još nekoliko lokaliteta na kojima, vjerujem, isto ima puno zlata – za nas više neće biti zime! Ostalo je još samo da pronađemo najbolja rješenja za eksploataciju, ali to ću ja sve osmisliti, uz pomoć najbližih saradnika i naših najvrijednijih poslovnih ljudi i dobrotvora. A ti, moj vjerni narode, ništa nećeš morati da se mučiš oko toga, sve ću ja to za moj narod sam da uradim. Pa, niste vi slučajno izabrali mene, ovog zlatnog čovjeka da vas vodi i u dobru i u zlu, kako se do sada govorilo. Jer, od sada ću vas vodit’ samo u dobru, što materijalnom, što duhovitom, to jest duhovnom, braćo i sestre!“, istakao je Dodik.

„Vjerujte, ovo su mi najslađe muke koje sam do sada imao i neće mi biti nimalo teško da malo više mućnem glavom, što se kaže, da bi’ ušli u  naše najzlatnije doba: sve će nam se pozlatit’! Ko je pročit’o, taj se sigurno sjeća da je u mom proročanstvu davno zapisano da će ovdje na naše prostore doći jedan skroman čovjek sa zlatnom krunom na glavi, a to sam ja, naravno. I da taj čovjek neće doći samo ‘nako, već da će sa neba sletjet’ međ’ narod u neobičnoj ptici bez krila sa perjem na glavi, koje joj se vrti oko glave brzom brzinom sve dok ne sleti međ’ vas: onda će joj se to nakostrešeno perje smirit’, a čovjek sa zlatnom krunom će izać’ iz te ptice da vam nešto važno saopšti. I vidite sad kako se to moje proročanstvo ostvaruje: ja sam vam sad doš’o upravo iz te ptice, a to je moj helikopter – da vam saopštim sve ovo što sam vam sad isprič’o. Jel’ sad razumijete da ko nepokolebljivo vjeruje – njemu će se i ostvarit’? Neće više bit’ poskupljenja struje, hrane, goriva i koječega drugog – sve ćete to suvim zlatom plaćat’. Živ bio, pa vidio, narode moj zlatni!“, poručio je Dodik.

Tekst je satiričnog karaktera/Buka Magazin

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube