28.7 C
Banja Luka

Dodik: Izuzetni rezultati SNSD-a u ovoj godini

Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je sinoć na stranačkoj svečanosti u Laktašima da je stranka neraskidivo vezana za ovaj grad, gdje je i nastala i u kojem je ostvarila izuzetan rezultat na proteklim izborima.

Dodik je izrazio zadovoljstvo što SNSD na večerašnjoj svečanosti na kojoj su sumirani rezultati postignuti u ovoj godini, obilježava završetak uspješne godine, ne samo u Laktašima, nego širom Republike Srpske.

“U ovoj godini je SNSD nakon dugo godina na vlasti pokazao sposobnost da rehabilituje svoju političku snagu, da pobijedi na svim nivoima izbora i da veoma efikasno i odgovorno prema Republici Srpskoj pristupi formiranju institucija vlasti, kao odraz demokratske volje naroda”, istakao je Dodik.

On je naglasio da ono što legitimiše svaki narod i državu jesu demokratski izbori i sprovođenje tih izbora.

“U Republici Srpskoj nema nikakvih problema u vezi sa tim, mi ćemo već polovinom iduće sedmice imati formiranu novu vladu Republike Srpske”, rekao je Dodik.

On je naveo da su za njega cijela Republika Srpska i svi aktivisti jednaki, ali da Laktaši, gdje je SNSD ostvario izuzetan izborni rezultat, zaslužuju posebnu pažlju.

“Laktaši su što se tiče SNSD-a posebna organizacija, posebna emocija i aktivizam koji pokazuju mnogi ovdje koji su došli. Gradonačelnik Laktaša /Miroslav Bojić/ i njegova ekipa pokrenuli su značajne investicione radove. Posebnu zahvalnost zaslužuju i svi koji su se godinama borili u gotovo nemogućim okolnostima u mjesnim odborima, gdje je najteža politička borba. I njihovo veče je večeras ovdje”, rekao je Dodik.

Predsjednik Gradskog odbora /GO/ SNSD-a Laktaši Miroslav Bojić rekao je da su rezultati na proteklim izborima još jedan dokaz da su Laktaši bastion SNSD-a.

“Mislim da smo jedini odbor koji nikada nije izgubio ni na jednom nivou kada je riječ o lokalnim i parlamentarnim izborima od osnivanja SNSD-a. To nam daje snagu, pogotovo pobjeda za predsjednika /Republike Srpske/. Planiramo da uz njegovu podršku nastavljamo da razvijamo dalje Laktaše”, rekao je Bojić.

Bojić je zahvalio svim aktivistima, koji su, kako je naveo, iznijeli najveći teret protekle izborne kampanje.

 

(Nezavisne)

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here