Naslovna Najnovije „Dodik je u pravu, to je fer!“ Mitrović se oglasio nakon što...

„Dodik je u pravu, to je fer!“ Mitrović se oglasio nakon što je ponudio ostavku

0

Ministar transporta i komunikacija u Savjetu ministara Vojin Mitrović rekao je Srni da je predsjedniku SNSD Miloradu Dodiku i Glavnom odboru stranke ponudio svoj ministarski mandat.

Poštujući obećanje i današnju izjavu predsjednika Dodika u kojoj traži da se svi funkcioneri opredijele za jednu funkciju koju obavljaju – ponudio sam mandat ministra jer sam u utorak izabran za narodnog poslanika i opredijelio sam se za nju. Na ovu drugu funkciju sam ponudio ostavku. Mandat ministra predajem na raspolaganje predsjedniku Dodiku i Glavnom odboru stranke. Vrh stranke će odlučiti dalje o tome – naveo je Mitrović.

Mitrović kaže da je korektno to što je predsjednik SNSD Milorad Dodik tražio da se svi funkcioneri odluče za jednu funkciju.

On smatra da je fer da sposobni članovi SNSD vrše po jednu ili da dobiju funkciju, a ne da neki obavljaju po dvije, tri četiri funkcije.

– Predsjednik Dodik je u pravu, on je to u predizbornoj kampanji i obećao i danas je to zvanično ponovio. Red je da se funkcioneri opredijele i tako pomognu i predsjedniku Dodiku u realizaciji ove odluke, a time i građanima Republike Srpske – rekao je Mitrović.

Lider SNSD Milorad Dodik rekao je danas da će SNSD operacionalizovati stav da izabrani ili imenovani funkcioneri mogu obavljati samo jednu funkciju.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube