22.7 C
Banja Luka

Dodik otvorio hotel u vlasništvu Vlade Republike Srpske

Svečanost otvaranja hotela, koji je u vlasništvu Vlade RS-a, počela je u 11:00 sati, a osim predsjednika, prisustvovali su i predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić, gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić, načelnik Pala Boško Jugović te direktor Ugostiteljskog servisa Vlade RS Zoran Čavić.

Dodik i Stevandić su sinoć prisustvovali prijemu u hotelu „Rajska dolina“ na Jahorini, a u goste su zvali i ruskog ambasadora u BiH Igora Kalabuhova.

Hotel „Rajska dolina“ nalazi se u centru skijališta na Jahorini, na početku šestosjeda „Poljice“.

Objekat su u novembru 2020. godine otvorili tadašnji član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, a danas je svečanost povodom nastavka tog projekta, odnosno otvaranja drugog objekta u kompleksu.

„Renoviranje i otvaranje hotela „Rajska dolina LUX“ je još jedan dokaz uspjeha Republike i podstrek za dalji razvoj ovog dijela Srpske.Republika više nije ona koja je do prije izvjesnog vremena bila u stanju samo da nešto popravlja, već je danas spremna da gradi kapitalne projekte“ objavio je Dodik na Tviteru

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here